Despre Noi
   

Fabrica de tractoare Başak a colaborat cu Steyr si Ford in trecut si apoi si-a creat propriul brand (marca) si know-how pentru a indeplini nevoile pietei locale.

Başak a urmat indeaproape solicitarea pietei si nevoile ei de zi cu zi pentru a fi capabil sa ofere clientilor cea mai buna solutie.

In 2003 fabrica a fost privatizata. Acum fabrica este situata in Adapazari, Turcia, produce tractoare sub propria marca "Başak" cu 250 de angajati muncind pe o suprafata de 250.000 m2 dintre care 40.000 m2 sunt acoperiti.

In Turcia, 45.000 tractoare au fost fabricate de Compania Başak care sprijina fermierii prin consumul redus de combustibil, multe piese de schimb, 241 puncte de service si 73 de distribuitori.

Compania a mostenit semnificatia creata de compania publica din trecut; o protectie pentru interesele fermierilor. Pe de alta parte, privatizarea din 2003 a fost stimulentul pentru dezvoltarea sa.

In Turcia societatea Başak este binecunoscuta printre fermieri oferind solutii prin produsele sale de baza, marca "Başak" fiind foarte respectata in familiile de agricultori.

 

 

   © Copyright 2008. Basaktraktor.ro
Firme-Info.ro - Director Web, Jocuri, TV Online, Radio
Design by Razavn Serban